TOPLOTI DAJEMO OBLIKO ŽE OD LETA 1867
Pečarstvo Fujan - Banner slika za stranPečarstvo Fujan - Banner slika za stran Mobile

Ročna izdelava

Kamini in peči

Kamini in peči so naša strast, poezija in življenje. V gradnjo in izdelavo kaminov in peči vložimo vso energijo, vsako kapljico znanja, vsako leto izkušenj in vsak atom ljubezni. Izdelavo le teh izvajamo že od leta 1867. Obdobje, dolgo 150 let, nas je pripeljalo do izjemnih izkušenj. Tradicijo prenašamo iz roda v rod. Vsako generacijo smo boljši. 150 let se že učimo, prilagajmo in nadgrajujemo.

Kamine ustvarjamo z mislijo na vas. Vsak kamin prilagodimo vašim željam in zahtevam, saj cenimo vašo izvirnost in ideje, ki nas navdihujejo k nenehnemu napredku. Skupaj z vami širimo svoja obzorja in znanje, zato se v celoti posvetimo vašim potrebam. Naši kamini so ročno izdelani v Sloveniji, z uporabo kakovostne slovenske gline, pridobljene v Komendi. Naše tehnike in procesi so domači in uveljavljeni na slovenskih tleh, kar zagotavlja vrhunsko kakovost vsakega izdelka.
Kaminski vložki

Kaminski vložki

Kombinacija moderne tehnologije in brezčasnega dizajna za učinkovito ogrevanje. Prilagodljivi pri vgradnji, zagotavljajo dolgotrajno toploto in estetski poudarek v prostoru.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram